Vyřešte dárky k Valentýnu (i na poslední chvíli)

Ať už Valentýn milujete, nebo ho obvykle ignorujete a raději slavíte 1. máje, musíte uznat, že letos je každá záminka k oslavě skvělým vytržením ze stereotypu. Potěšte své milované dárky, které můžete zařídit i na poslední chvíli. Nezapomeňte jim dát najevo, že vám na nich záleží.

Kytice pro radost

Vázaná kytice potěší každou ženu a koneckonců i mnohé muže. Vybírejte pečlivě v jakém květinářství nakoupíte. My osobně volíme takové, kde každou květinu pečlivě vybírají z kvalitních zdrojů a svou práci dělají s láskou a pečlivostí. Dlouhodobě spolupracujeme s Arangia Deco Flower Home ve Zlíně, kde si člověk vybere oblíbené červené růže i voňavé tulipány dovezené z holandské burzy. Chcete být originální? Místo řezané květiny přineste pokojovku v květináči. Populární jsou monstery a tchýniny jazyky, radost uděláte i kvetoucími narcisy nebo jinými cibulovinami.

Láska prochází žaludkem

Obdarujte svou lásku sladkým dezertem. Pokud nestíháte, zaskočte do oblíbené cukrárny a vyberte ty nejkrásnější dortíky. Pokud ale máte alespoň jeden večer před Valentýnem čas, pusťte se do práce v kuchyni a připravte něco sami. Ať už to bude pečená buchta nebo domácí čokoláda, úspěch je zaručen. A pokud plánovaný dezert nedopadne dle vašich přání, nevadí – máte historku o katastrofě v kuchyni k dobru, kterou pobavíte své přátelé.

Hudební vyznání

Kazetou s výběrem písní už velkou paráda neuděláte. Pusťte se místo toho do vytváření playlistu na Spotify! Vyberte vaše oblíbené písně, které vám připomenou společně strávené chvíle a vyvolají i dávné vzpomínky. Vyhrát si můžete i se samotným názvem playlistu. Nebo můžete poskládat příběh z názvu písní. Fantazií se meze nekladou!

Vzpomínka napořád

Chcete své polovičce darovat tu nejhezčí chvíli, kterou s vámi zažila? A víte, která to je? Vyřešte to kulantně, koupí poukazu na Woodenphotoblocks na který si můžete nechat natisknout jakoukoliv fotografii své volby, třeba tu z prvního rande. Naše fotky na dřevo přináší radost donekonečna. Při obdarování poukazem, při výběru fotky, při rozbalování (na našem balení si dáváme obzvlášť záležet) a nakonec pokaždé, když okolo rámečku projdete. Znáte lepší dárek (nejen) k Valentýnu? Naše produkty jsou vyrobené ručně a s láskou, a mají superschopnost. Uchovávají vzpomínky napořád.

Nezapomeňte si svůj poukaz s osobním vzkazem objednat ještě dnes.